Νέα

Δελτία Τύπου

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων

Sep 27, 2022

Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων.

Γι' αυτό μαζεύουμε τα δώρα τους, αυτά που θα πάμε εμείς αλλά και αυτά που θα μας φέρετε εσείς, στην έκθεση της Subaru.

Η Subaru που με τα αυτοκίνητά της οργώνει βουνά και παραλίες όλο το χρόνο, δεν μπορεί παρά να συμμετέχει σε μία ακόμα δράση, αυτή τη φορά υποστηρίζοντας τους Χώρους προσωρινής Φιλοξενίας Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Δελφών.

Πρόκειται για ένα χώρο προσωρινής φιλοξενίας και φροντίδας αδέσποτων ζώων στην Άμφισσα και στην Ιτέα, στον οποίο βρίσκουν καταφύγιο τα χτυπημένα, εγκαταλειμένα και αφρόντιστα σκυλιά της περιοχής.
Διαχειριστές είναι άνθρωποι που με αγάπη αφιερώνουν τις μέρες τους σε κάθε μία από αυτές τις ψυχούλες, όπως αφιερώνουν και τις πολύτιμες ώρες τους οι συνεργάτες κτηνίατροι.
Η συμπαράσταση του Δήμου Δελφών και των άλλων δωρητών όμως δεν είναι αρκετές, χρειάζονται ακόμα περισσότερες τροφές και φάρμακα αλλά και υλικά για την κατασκευή ξύλινων σπιτιών για τα ζώα που φιλοξενούνται.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, η Subaru αποφάσισε να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερες τροφές και φάρμακα και να τα παραδώσει στους χώρους φιλοξενίας.

Όσοι επιθυμούν να κάνουν κάποια δωρεά, μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και τους συνεργάτες του στα τηλέφωνα 6944835088 και 6972604072
Και ακόμα καλύτερα, αν κάποιος επιθυμεί να υιοθετήσει ένα από τα καλοφροντισμένα σκυλιά του καταφυγίου, ας κάνει μια μικρή εκδρομή από την Άμφισσα μέχρι την Ιτέα, τι ωραιότερο!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΔΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ:

Τα είδη θα συγκεντρωθούν στην αντιπροσωπεία της SUBARU, Λεωφ. Κηφισίας 286, Σίδερα Χαλανδρίου, τηλ. 210 6800800, καθημερινά 09.30 – 20.30 και Σάββατο 10.00 – 14.00 μέχρι 15/10/22.


ΤΡΟΦΕΣ
Κονσέρβες και κροκέτες για μικρά αλλά κυρίως για ενήλικα σκυλιά.

ΦΑΡΜΑΚΑ
- Χάπια ZYLAPOUR 300 mg
- Χάπια BRAVECTO 1400mg (για βάρος 40-56kg)
- Χάπια MILBEMAX αποπαρασίτωσης/ενδοπαρασίτωσης (για βάρος 40-56kg)
- Spray EFFIPRO 500ml