Νέα

Δελτία Τύπου

[Australia] Forester και Outback κερδίζουν τα βραβεία ΟzRoamer 2022

Apr 6, 2022

Τα Subaru Forester και Outback κερδίζουν τα βραβεία "ΟzRoamer" 2022 για το Αυτοκίνητο της Χρονιάς

Παρασκευή, 1 Απριλίου 2022

Σε μια διπλή νίκη, τα Subaru Forester και Subaru Outback βραβεύτηκαν από το OzRoamer για το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2022 (COTY).

Το Subaru Forester* αναδείχθηκε το AWD SUV 2022 (στην κατηγορία κάτω των $45.000) και το Subaru Outback το AWD SUV 2022 στην κατηγορία κάτω των $45.000 - $60.000.

Τα ετήσια βραβεία COTY του OzRoamer θεωρούνται ως τα πιο ολοκληρωμένα και ανεξάρτητα του κλάδου για τα SUV στην αγορά της Αυστραλίας.

Κατασκευασμένα με προηγμένη τεχνολογία, ασφάλεια, άνεση και αξιοπιστία εντός και εκτός δρόμου, τα Subaru Forester και Subaru Outback συνεχίζουν να ξεχωρίζουν στην αντίστοιχη κατηγορία τους και να κερδίζουν τις καρδιές πολλών καταναλωτών σε όλη την Αυστραλία.

Σχολιάζοντας τις νίκες, ο συντάκτης του OzRoamer, Rob Fraser, δήλωσε: «Σε έναν κόσμο τετρακίνητων SUV, το Subaru Forester στέκεται μόνο του χάρη στο σύστημα Symmetrical AWD και στον κινητήρα Boxer. Το επίπεδο ανταπόκρισης είναι κορυφαίο στην κατηγορία ενώ παρέχει μια ομαλή και αθόρυβη οδήγηση.

«Στην πολυσύχναστη κατηγορία του το Outback ξεχωρίζει. Η εργονομία του οδηγού είναι εξαιρετική και, στην κατηγορία του, έχει την καλύτερη τετρακίνηση (Symmetrical AWD), κορυφαία ικανότητα ρυμούλκησης, άνεση και ασφάλεια σε εκπληκτική τιμή. Ομαλό και αθόρυβο στο δρόμο, μόλις βγει από τους κεντρικούς δρόμους το Outback είναι πανέτοιμο για όση εξερεύνηση και περιπέτεια θέλετε».

Ο Blair Read, Διευθύνων Σύμβουλος της Subaru Australia, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που δύο SUV της Subaru βραβεύτηκαν με κορυφαίες διακρίσεις στα βραβεία OzRoamer 2022 Car of the Year! Τα Forester και Outback προσφέρουν εξαιρετικές επιλογές, συνδυάζοντας ένα σύνολο προηγμένων χαρακτηριστικών ασφαλείας, πληθώρα δυνατοτήτων και ανέσεων που απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα Αυστραλών πελατών.
Αυτά τα βραβεία αποδεικνύουν ότι η τετρακίνηση All-Wheel Drive της Subaru είναι κορυφαία ενώ παράλληλα τιμούν την ασύγκριτη ποιότητα κατασκευής από τους μηχανικούς της Subaru σε δύο εξαιρετικά SUV της γκάμας της».

* Το Forester είναι το καλύτερο AWD SUV στην κατηγορία του και προσφέρει στους αγοραστές πραγματικές ικανότητες off-road μαζί με εξαιρετική οδική συμπεριφορά και ένα premium εσωτερικό.