Νέα

Δελτία Τύπου

Η Subaru – Πλειάδες Motors χορηγός στο Porosea Action

Oct 27, 2021

Μετά το επιτυχημένο Nafplion Triathlo, τώρα ήρθε η στιγμή του POROSEA 2021 και των μεγάλων νικητών της χρονιάς!

Μετά την πρώτη και πετυχημένη χορηγική συνεργασία της SUBARU με τη whynot στο Nafplion Triathlon τον Σεπτέμβριο του 2021, η SUBARU χορηγεί ακόμα ένα σύγχρονο και περιπετειώδες event, το POROSEA 2021.
Ο Δήμος Πόρου, το Saronic Triathlon Club και η εταιρεία whynot διοργανώνουν το Σαββατοκύριακο 30 – 31 Οκτωβρίου την αθλητική εκδήλωση multisport POROSEA 2021 (τρίαθλο, aquathlon, κολύμβηση και δρομικά) στο πανέμορφο νησί του Πόρου.
Η SUBARU με τους ανθρώπους της θα είναι παρούσα κατά τη διάρκεια και των δύο ημερών, υποστηρίζοντας αυτό το εξαιρετικό αθλητικό γεγονός, τηρώντας πάντα τα πρωτόκολλα ασφάλειας για την Covid-19.
Το Σάββατο 30/10 θα γίνονται Test Drive αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες αθλητές του τριάθλου ενώ την Κυριακή 31/10, στην τελική ανακοίνωση των νικητών της Whynot League, η SUBARU θα επιβραβεύσει 4 από τους 12 νικητές με έπαθλο ένα Σαββατοκύριακο με Subaru XV.
SUBARU σημαίνει περιπέτεια, αδρεναλίνη, αντοχή αλλά και απόλαυση και κυρίως κορυφαία ασφάλεια κάτω από την ομπρέλα της υψηλής τεχνολογίας ενός πρωτοποριακού εργοστασίου.