Νέα

Δελτία Τύπου

Η Subaru κερδίζει δύο εξαιρετικά σημαντικές διεθνείς διακρίσεις

Mar 8, 2021


1. Με εννέα Βραβεία Top Safety Pick από το IIHS για την γκάμα μοντέλων του 2021 η Subaru βρίσκεται την πρώτη θέση της κατηγορίας Ασφάλεια (Top Safety Pick)


Η Subaru of America Inc. ανακοίνωσε ότι η γκάμα μοντέλων του 2021 με πέντε διακρίσεις TOP SAFETY PICK + και τέσσερις διακρίσεις TOP SAFETY PICK από το IIHS (Insurance Institute for Highway Safety) των ΗΠΑ, όχι μόνο ισοφάρισε το ρεκόρ των περισσότερων διακρίσεων που έχει κερδίσει μεμονωμένη μάρκα αλλά κυριαρχεί στην κατηγορία της ασφάλειας.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική διάκριση που επιβεβαιώνει την αφοσίωση και δέσμευση της μάρκας στην οδήγηση με σιγουριά για πραγματική απόλαυση, στην προστασία της ζωής των επιβατών και των πεζών και στη μείωση των ατυχημάτων.

- Τα Crosstrek Hybrid (XV Hybrid), Forester, Legacy, Outback και Ascent κερδίζουν TOP SAFETY PICK + - Τα Impreza sedan, Impreza 5door και τα Crosstrek (XV) και WRX κερδίζουν TOP SAFETY PICK. - Όλα τα μοντέλα Subaru παίρνουν βαθμολογία «Superior» στην πρόληψη πρόσκρουσης με τεχνολογία EyeSight® Driver Assist.

Από το 2013, η Subaru έχει λάβει συνολικά 52 βραβεία TOP SAFETY PICK +, αριθμός μεγαλύτερος από οποιασδήποτε άλλης μάρκας.*

Πηγή: Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) https://www.iihs.org/

* Αφορά οχήματα προδιαγραφών ΗΠΑ. Με βάση έρευνα που διεξήχθη από τη Subaru Αμερικής και τη Subaru Canada.


2. Το Subaru XV (Crosstrek*) αξιολογείται ως το καλύτερο μικρό SUV στον Καναδά

Από 250 οχήματα που ήταν επιλέξιμα για αξιολόγηση μέσα στο 2020, το Subaru XV (Crosstrek) ήταν αυτό που αναγνωρίστηκε ως το Καλύτερο Μικρό SUV για το 2021 από τον AJAC, τον Σύνδεσμο Δημοσιογράφων Αυτοκινήτου του Καναδά.

"Οι δημοσιογράφοι του AJAC ολοκλήρωσαν εκατοντάδες δοκιμές σε όλο τον Καναδά, στους ίδιους δρόμους και στις ίδιες συνθήκες που βίωσαν οι Καναδοί οδηγοί το 2020, με τα ίδια απαιτητικά πρότυπα όπως ποτέ, και παρά τις δυσκολίες της χρονιάς", δήλωσε η Stephanie Wallcraft, πρόεδρος του AJAC. "Η αναγνώριση του Subaru XV (Crosstrek) ως νικητή στην κατηγορία του είναι ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα."

Πηγή: AJAC - Automobile Journalists Association of Canada http://www.ajac.ca/

* Στις ΗΠΑ και στον Καναδά το Subaru XV ονομάζεται Crosstrek.