Νέα

Δελτία Τύπου

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

Jan 30, 2020


Τα νέα Subaru Forester e-BOXER και XV e-BOXER παρουσιάστηκαν στους δημοσιογράφους του αυτοκινήτου κάτω από τον λαμπερό ήλιο της Αργολίδας

Ολοκληρώθηκε η δημοσιογραφική παρουσίαση των νέων mild Hybrid μοντέλων της Subaru στον Ειδικό Τύπο που έγινε προς το τέλος Ιανουαρίου.
Τα δύο νέα μοντέλα, που είχαν παρουσιαστεί στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ τον Νοέμβριο, με πρωταγωνιστή το ολοκαίνουργιο Forester e-Boxer, έκαναν την διαδρομή Αθήνα – Ναύπλιο –Αθήνα με ενδιάμεσο σταθμό στο Argos Motocross Park, την πίστα μότοκρος έξω από το χωριό Φίχτια.
Στο εντυπωσιακό σαν αρένα τοπίο της και κάτω από τον καλοδεχούμενο ήλιο τόσο το Forester όσο και το XV2.0, και τα δύο με τη νέα ήπια υβριδική τεχνολογία e-Boxer της Subaru, απέδειξαν ακόμα μια φορά τις αρετές της Συμμετρικής Τετρακίνησης που παραμένει στο κέντρο των εξελιγμένων μοντέλων της Subaru.
Η εξέλιξη δεν αφορά μόνο την υβριδική τεχνολογία αλλά και την γενικότερη ποιότητα υλικών και εξοπλισμού, ο οποίος ακόμα και στη βασική έκδοση είναι πλούσιος.
Όσον αφορά την ασφάλεια, αποτελεί την Νο 1 προτεραιότητα της Subaru. Έτσι έχουν αναπτυχθεί όλα αυτά τα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης (ή προληπτικής ασφάλειας) τα οποία οδηγούν τα τελευταία χρόνια τα μοντέλα στην κορυφή των αξιολογήσεων (BEST IN CLASS από τον EuroNCAP για Impreza και XV το 2017 και για το Forester το 2020).
Κάθε Subaru πλέον φέρει στον βασικό εξοπλισμό του το σύστημα EyeSight, που λειτουργεί σαν ένα δεύτερο ζευγάρι μάτια για τον οδηγό.
Για περισσότερες πληροφορίες και Test Drive μπορείτε να απευθυνθείτε στις ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS AE, τον Επίσημο Διανομέα της Subaru στην Ελλάδα, στα τηλέφωνα 210 6800800, 210 6803390