Νέα

Δελτία Τύπου

TA NEA SUBARU XV e-BOXER KAI FORESTER e-BOXER ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2019!

Nov 12, 2019


HYBRID, THE SUBARU WAY
Επίσημη Πρεμιέρα στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2019 του ολοκαίνουργιου Forester e-BOXER και του νέου 2.0l Subaru XV e-BOXER

Στα πλαίσια των εγκαινίων της ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ 2019 και παρουσία του Ιάπωνα πρέσβη κ. Shimizu και της συζύγου του καθώς και του κ. Koshimizu Κunichika, Προέδρου της SUBARU ITALIA, η εταιρεία ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS ΑΕ παρουσίασε σε πανελλαδική πρεμιέρα το νέο Subaru Forester e-BOXER και το νέο 2λιτρο Subaru XV e-BOXER. Μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό του κ. Koshimizu στους εκπροσώπους του Ειδικού Τύπου, έλαβε τον λόγο ο κ. Γιάννης Χεκιμιάν, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS AE, ο οποίος ευχαρίστησε τους καλεσμένους και τον πρέσβη για την παρουσία τους και μίλησε για τα νέα μοντέλα και τo μέλλον της Subaru στη γη των ΠΛΕΙΑΔΩΝ.

Πρόκειται για τα πρώτα νέα μοντέλα που φέρουν την τεχνολογία e-BOXER και ανήκουν στην κατηγορία Mild Hybrid, αποτελώντας ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για την SUBARU.

To ολοκαίνουργιο FORESTER, για την ακρίβεια η 5η γενιά του θρυλικού SUV της μάρκας, εκτός από τον e-BOXER χρησιμοποιεί την νέα Παγκόσμια Πλατφόρμα της SUBARU (SGP) η οποία ήδη λανσαρίστηκε με τα XV και Impreza από το 2018.

Είναι εξοπλισμένο με 2-λιτρο βενζινοκινητήρα και ηλεκτρικό κινητήρα, ο οποίος τοποθετημένος μέσα στο κιβώτιο τύπου CVT, διατηρεί αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά της συμμετρικής τετρακίνησης της Subaru. To ίδιο κινητήριο σύνολο χρησιμοποιείται και στο 2-λιτρο XV.

Το νέο Forester προσφέρει ακόμα μεγαλύτερους χώρους και υψηλότερα επίπεδα άνεσης στην καμπίνα επιβατών και τον χώρο του πορτ-μπαγκάζ.

Εξελιγμένο είναι και το X-Mode που προσφέρει δύο επιλογές, SNOW/DIRT και DeepSNOW/MUD. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν EyeSight 3ης γενιάς, CVT, και ένα ακόμα πιο πλούσιο και εξελιγμένο επίπεδο εξοπλισμού.

SAAS, Subaru All-Around Safety

Η ενεργητική, η προληπτική αλλά και η παθητική ασφάλεια για την SUBARU δεν είναι αξεσουάρ αλλά βασικός εξοπλισμός, είναι ο πυλώνας της φιλοσοφίας της απέναντι στον άνθρωπο. Τώρα, με την τεχνολογία e-BOXER, αυτή η φιλοσοφία παίρνει και μια άλλη διάσταση... SUBARU, the Hybrid Way.

Εκτός από τα νέα μοντέλα με τεχνολογία e-BOXER στο περίπτερο της Subaru παρουσιάζονται και τα Subaru XV 1.6, Impreza 1.6 και Outback 2.5.

Τιμές FORESTER e-BOXER
MY20 FORESTER 2.0i-L Έκδοση FREE 40.590€
MY20 FORESTER 2.0i-L Έκδοση STYLE 43.530€
MY20 FORESTER 2.0i-L Έκδοση PREMIUM 48.420€


Τιμές XV 2.0 e-BOXER
MY20 XV 2.0i-S Έκδοση STYLE 37.480€
MY20 XV 2.0i-S Έκδοση STYLE NAVI 39.310€
MY20 XV 2.0i-S Έκδοση PREMIUM 41.040€