Νέα

Ανακλήσεις

Ανάκληση αυτοκινήτων Subaru: Legacy/Outback (BM/BR) της περιόδου 2010 – 2014

Sep 15, 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ
Ανάκληση αυτοκινήτων Subaru στα μοντέλα Subaru Legacy/Outback (BM/BR) της περιόδου 2010-2014 

Στα πλαίσια των συνεχών ποιοτικών ελέγχων και της διαρκούς βελτίωσης των προϊόντων, το εργοστάσιο μας έχει ενημερώσει για την διενέργεια μιας καμπάνιας ανάκλησης στα οχήματα Subaru Legacy/Outback (BM/BR) της περιόδου 2010 - 2014.

Η ανάκληση στην ελληνική αγορά αφορά συνολικά σε 252 οχήματα. Στα εμπλεκόμενα οχήματα ενδέχεται, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση του κατασκευαστή, το ηλεκτρικό χειρόφρενο να μην ενεργοποιηθεί/να απελευθερωθεί ή μπορεί να ενεργοποιήσει ακούσια φρένα για λίγο, ενώ το όχημα κινείται με χαμηλές ταχύτητες.

Μέχρι σήμερα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο Subaru της εταιρείας ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS Α.Ε. (http://subaru.net.gr/dealers.html) για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.


Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλούνται οι κάτοχοι να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Τεχνικής Εξυπηρέτησης της ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS Α.Ε. στο τηλ. 210 6803390 από 09.00 - 17.00 καθημερινά.