Νέα

Apr 13, 2019

Δελτία Τύπου

[USA]Τρία βραβεία «Καλύτερης Αξίας Μεταπώλησης» για την Subaru από τον Edmunds

Η επιβράβευση της αξιοπιστίας και διαχρονικότητας της Subaru!

Η τελευταία διάκριση για την SUBARU ήρθε από την Αμερική και συγκεκριμένα από τον «Edmunds», ένα ανεξάρτητο ηλεκτρονικό οδηγό αυτοκινήτου που βοηθά εκατομμύρια αγοραστές κάθε μήνα να επιλέγουν και να αγοράζουν το αυτοκίνητό τους με εμπιστοσύνη. 
Ο «Edmunds» απένειμε σε τρία μοντέλα 2019 της Subaru το βραβείο της «Καλύτερης Αξίας Μεταπώλησης» στην αντίστοιχη κατηγορία. Πιο συγκεκριμένα:

Subaru Impreza 2019
Best Retained Value στην κατηγορία Compact Car

Subaru XV 2019
Best Retained Value στην κατηγορία Compact SUV

Subaru WRX 2019
Best Retained Value στην κατηγορία Sports Car 

Τα Βραβεία Edmunds αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν σε μοντέλα του 2019 την προβαλλόμενη αξία μεταπώλησής τους μετά από πέντε χρόνια χρήσης. Σκοπός των βραβείων είναι να δίνουν στους αγοραστές αντικειμενική και ολοκληρωμένη πληροφόρηση ώστε να προχωρούν σε σωστές αποφάσεις αγοράς. 

«Με πολλή χαρά παραλάβαμε τα Βραβεία μας για τα Impreza, Subaru XV and WRX από τον Edmunds» δήλωσε ο Thomas J. Doll, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Subaru of America, Inc. «Αυτά τα βραβεία υπογραμμίζουν τη δέσμευσή μας να παρέχουμε στους πελάτες μας οχήματα κατασκευασμένα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, αξιοπιστίας και τιμής».

Περισσότερα για τις διακρίσεις και την μεθοδολογία Edmunds: 
www.edmunds.com/car-reviews/best-retained-value-cars.html