Νέα

Mar 28, 2019

Δελτία Τύπου

OPEN WEEK SUBARU: Σας περιμένουμε για ένα Test-Drive αλλιώτικο από τ' άλλα!

OPEN WEEK SUBARU 1-6/4


Οδηγήστε τα Subaru XV, Impreza και Forester 
σ’ ένα Test-Drive αλλιώτικο από τ’άλλα!


Αλλαγή εποχής σημαίνει αναζήτηση νέων ενδιαφερόντων, νέου τρόπου ζωής και πολλές φορές νέου αυτοκινήτου. Μέσα από τα καθιερωμένα SUBARU OPEN WEEK οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ένα κατατοπιστικό Test-Drive και να ξεναγηθούν στην ουσία κάθε μοντέλου της Subaru. Αυτόν τον σκοπό ακριβώς εξυπηρετούν τα Test-Drive με τα Subaru XV 1.6i CVT ES, Impreza 1.6i CVT ES και Forester 2.0i CVT ES


Σας περιμένουμε από 1 - 6 Aπριλίου, 9.00 - 19.00 καθημερινά (το Σάββατο μέχρι τις 14.00) στην έκθεση της αντιπροσωπείας, Λεωφ. Κηφισίας 286, στα Σίδερα Χαλανδρίου.


Γνωρίζοντας από κοντά τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα που προσφέρει η τεχνολογία της Subaru, θα καταλάβετε ακόμα καλύτερα γιατί το αμερικανικό περιοδικό Consumer Reports ανέβασε φέτος στην κορυφή της βαθμολογίας του την SUBARU, χαρακτηρίζοντάς την ως «η εταιρεία που φτιάχνει τα καλύτερα αυτοκίνητα».

Επιπλέον τα Subaru XV & Impreza έχουν κερδίσει την κορυφαία διάκριση BEST IN CLASS από τον EuroNCAP ως τα Ασφαλέστερα Αυτοκίνητα στην Κατηγορία τους.

Επιθυμούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία σε Test-drive! 
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 210 6800 800 και να κλείσετε το ραντεβού σας.