Νέα

Feb 27, 2019

Δελτία Τύπου

Consumer Reports 2019: Subaru, η εταιρεία που φτιάχνει τα καλύτερα αυτοκίνητα

Consumer Reports 2019:

Subaru, η εταιρεία που φτιάχνει τα καλύτερα αυτοκίνητα

 

 

Η Subaru κατακτά για πρώτη φορά φέτος την κορυφή της κατάταξης του Consumer Reports ανεβαίνοντας έξι θέσεις και εκθρονίζοντας το περσινό Νο 1. Αυτή η εντυπωσιακή απόδοση προέκυψε από τις συνδυαστικές βαθμολογίες του ολοκαίνουργιου Ascent (μόνο στις ΗΠΑ), του Subaru XV και τoυ Forester που βρίσκονται στην κορυφή των αντίστοιχων κατηγοριών, και οφείλονται στην ισχυρή προβλεπόμενη αξιοπιστία και τον υψηλό βαθμό ικανοποίησης των ιδιοκτητών Subaru.

 

 

Ποιο είναι το Consumer Reports;

Το περιοδικό Consumer Reports είναι αμερικανική έκδοση για τους καταναλωτές που δοκιμάζει οποιοδήποτε είδος προϊόντων για να αξιολογήσει την ποιότητα, την αξιοπιστία ή τα ελαττώματά τους, αγοράζοντας ανώνυμα όλα τα αυτοκίνητα που δοκιμάζει. Οι δοκιμές γίνονται σε πίστα και σε δρόμους του Connecticut, και κάθε αυτοκίνητο περνά 50 δοκιμασίες. Συνεργάζεται δε στενά με εκατομμύρια Αμερικανούς καταναλωτές, αποτελώντας το «ευαγγέλιο» για τους αμερικανούς καταναλωτές.

 

 

Πώς το Consumer Reports αξιολογεί τις μάρκες αυτοκινήτων;

Μετρά τη μέση βαθμολογία για όλα τα αυτοκίνητα που δοκιμάζει από κάθε εταιρεία αυτοκινήτων και τα κατατάσσει ανάλογα. Το συνολικό σκορ προκύπτει από σύνθεση τεσσάρων βαθμολογιών. Πρώτη είναι η βαθμολογία των δοκιμών στο δρόμο με πάνω από 50 ξεχωριστές δοκιμασίες. Στη συνέχεια, περιλαμβάνονται οι πιο πρόσφατες εκτιμήσεις αξιοπιστίας και ικανοποίησης πελάτη από Auto Survey του Consumer Reports. Τέλος, λαμβάνεται υπόψη η παρουσία βασικών χαρακτηριστικών ασφαλείας και επιδόσεων στις δοκιμές σύγκρουσης (όταν αυτές ολοκληρωθούν).

 

 

To Double της SUBARU

Η κορυφαία αυτή η αξιολόγηση του Consumer Reports έρχεται να προστεθεί στην διάκριση BEST IN CLASS του Ευρωπαϊκού Οργανισμού EuroNCAP που κέρδισαν το 2018 τα νέα SUBARU XV/IMPREZA, επιβραβεύοντας τη SUBARU με “Double”. Το απολαμβάνουν ήδη οι ιδιοκτήτες SUBARU, μπορούν να το γευθούν και οι νεότεροι fans της!
CONSUMER REPORTS 2019: https://www.consumerreports.org/cars-driving/which-car-brands-make-the-best-vehicles