Νέα

Nov 19, 2018

Δελτία Τύπου

Open Days Test-drive 20-24 Νοεμβρίου, στον απόηχο της ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ!

Πήραμε φόρα και κάνουμε Open Days!

Γιατί ο κόσμος ζήτησε να οδηγήσει τα Subaru XV 1.6 & Impreza 1.6

 

Από Τρίτη 20/11 – Σάββατο 24/11


   


Μπορεί η αυλαία της ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ ΕΚΟ να έπεσε την Κυριακή το βράδυ, όμως πέρασαν πολλοί από το περίπτερο της Subaru που ζήτησαν να οδηγήσουν τα «χιλιοεξακοσάρια» μας. Η απάντηση είναι τα καθιερωμένα SUBARU OPEN DAYS όπου οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ένα κατατοπιστικό test-drive.    


Έτσι, στην έκθεση της αντιπροσωπείας, Λεωφ. Κηφισίας 286, στα Σίδερα Χαλανδρίου, 20-24 Νοεμβρίου, από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 18.00 το απόγευμα (το Σάββατο μέχρι τις 15.00) θα γίνονται Test-drive με τα Subaru XV 1.6 και Impreza 1.6.   


Ελάτε κι εσείς να γνωρίσετε από κοντά τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η νέα Παγκόσμια Πλατφόρμα της Subaru, ο ανανεωμένος κινητήρας Boxer και το «ροπάτο» CVT, να ξεναγηθείτε στον κόσμο του EyeSight, του συστήματος υποβοήθησης οδήγησης, να μάθετε πώς με το X-Mode κατεβαίνουμε κατωφέρεια με απόλυτο έλεγχο ακόμα και χωρίς φρένα, γιατί η συμμετρική τετρακίνηση είναι βασικός παράγοντας της ενεργητικής ασφάλειας, πόσο σημαντική είναι η μεγιστοποίηση της ορατότητας και άλλα πολλά.   


Δεν είναι τυχαίο που τα νέα Subaru XV & Impreza έχουν κερδίσει την κορυφαία διάκριση BEST IN CLASS του Euro NCAP ως τα Ασφαλέστερα Αυτοκίνητα στην Κατηγορία τους (μικρό οικογενειακό).   


Σας περιμένουμε για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία σε Test-drive!   


Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 210 6800800 για να κλείσετε ραντεβού.