Νέα

Sep 27, 2018

Δελτία Τύπου

Open Week 1-5 Οκτωβρίου, οδηγήστε τα Subaru XV 1.6 & Impreza 1.6 και ανακαλύψτε τα!

Από Δευτέρα καλό μήνα, καλές αποδράσεις και όμορφα σαββατοκύριακα, με άνεση και ξεκούραση ή με περιπέτεια και off-road εξερευνήσεις. Αυτές οι εμπειρίες είναι συνυφασμένες με το όνομα Subaru και τα μόνιμα τετρακίνητα μοντέλα της με την κορυφαία Ιαπωνική τεχνολογία.   


Η ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS A.E. αφιερώνει την εβδομάδα 1-5 Οκτωβρίου σε test-drive των νέων μοντέλων Subaru XV 1.6 και Impreza 1.6 για να ανακαλύψετε τα πλεονεκτήματά τους μέσα από τον ξεχωριστό τρόπο που γίνονται τα test-drive.


Σας περιμένουμε στην έκθεση της αντιπροσωπείας, Λεωφ. Κηφισίας 286, στα Σίδερα Χαλανδρίου, 1-5 Οκτωβρίου, από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 19.00 το βράδυ. Μπορείτε επίσης να κλείσετε τηλεφωνικό ραντεβού για το test drive σας στο 210 6800800.


Ελάτε να γνωριστούμε, να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία σε Test-drive! Τα Subaru XV 1.6 και Impreza 1.6, τα Ασφαλέστερα Αυτοκίνητα στην Κατηγορία «Μικρό Οικογενειακό» σύμφωνα με τον Euro NCAP, σας περιμένουν για να σας δείξουν πόσα πολλά μπορούν να κάνουν για εσάς!