Νέα

May 10, 2017

Δελτία Τύπου

Έλεγχος Κλιματιστικού "Subaru Cool" με 20€ (+ ΦΠΑ) και... αλλάξτε αέρα!

Άλλος αέρας με τον έλεγχο κλιματιστικού "Subaru Cool"!


Η ‘’ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS’’  A.E., ο επίσημος εισαγωγέας SUBARU, σε συνεργασία με το εξουσιοδοτημένο δίκτυο τεχνικής εξυπηρέτησης, προσκαλεί τους κατόχους αυτοκινήτων Subaru, από 15/5 έως 9/6 για τον Έλεγχο Κλιματιστικού SUBARU COOL στην προνομιακή τιμή των 20€ +ΦΠΑ. 

Παράλληλα παρέχει εκπτώσεις 20% σε εργασία και ανταλλακτικά για οποιαδήποτε άλλη εργασία πραγματοποιηθεί στο διάστημα αυτό.

Επιπλέον ένα μεγάλο δώρο περιμένει τους πελάτες που θα συμμετάσχουν στην καμπάνια SUBARU COOL. Μετά από κλήρωση, ένας τυχερός νικητής κερδίζει ένα Σαββατοκύριακο με την οικογένειά του στο πεντάστερο ξενοδοχείο Olympic Oasis Grecotel στην Κυλλήνη, με ένα Subaru που θα επιλέξει από τα Subaru XV, Forester, Outback ή Levorg.

Άλλος αέρας πνέει στη Subaru, απολαυστικά καλοκαιρινός!

_________________________________________________________________________________

Τα εξουσιοδοτημένα σημεία τεχνικής εξυπηρέτησης του δικτύου της ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS A.E., τα οποία συμμετέχουν στην καμπάνια Ελέγχου κλιματιστικού είναι:

ΑΘΗΝΑ

ΡΕΝΙΕΡΗΣ-ΓΡΙΦΣΙΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ:

Πειραιώς 167, Αθήνα, Τηλ. 210 3411068, email: subaru_renieris@yahoo.gr

 

ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ ΕΠΕ: 

Λ. Κηφισού 42, Περιστέρι (πλησίον ΚΤΕΛ Κηφισού), Τηλ. 210 5157650, email: centralservice@autokifissos.gr

 

Π. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΠΕ: 

Λ. Καποδιστρίου 72, Φιλοθέη, Τηλ. 210 6831774, email: info@giannopoulos-filothei.gr

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / Σ.&Β. ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΟΕ:

16ο χλμ. Θεσ/νίκης - Μηχανιώνας, Θέρμη, Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2310 475639, email: info@service-alexandridis.gr     

 

ΠΑΤΡΑ / ΜΥΛΩΝΑΚΟΣ Θ.:             

Ν.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών 51Α, Πάτρα, Τηλ.: 2610 436782, email: mylonakos_service@hotmail.gr  

 

ΛΑΡΙΣΑ / ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Ε. Α.Ε.:         

4ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας Θεσσαλονίκης, Τηλ.: 2410 555545, email: larissa@evaggelou.gr                                                                  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Η  διοργανώτρια εταιρεία  «ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS ΑΕ»  που  εδρεύει στο  Χαλάνδρι Αττικής, (Λεωφόρος Κηφισίας 286, 15232), νομίμως εκπροσωπούμενη, ΑΦΜ 999845353 Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Αθηνών, εφεξής «η Εταιρεία» ή «ο Διοργανωτής» διοργανώνει διαγωνισμό με τίτλο “ Subaru Cool”. Σκοπός των παρόντων αναλυτικών όρων (εφεξής οι «Αναλυτικοί Όροι») είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στον Διαγωνισμό και της ανάδειξης του νικητή του Διαγωνισμού. Οι παρόντες όροι είναι αναρτημένοι στον διαδικτυακό ιστότοπο της εταιρείας www.subaru.net.gr και συγκεκριμένα στο σύνδεσμο 


ΟΡΟΙ


1.   H διάρκεια του Διαγωνισμού είναι από 15 Μαΐου 2017 έως 9 Ιουνίου 2017. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι  επισκέπτες των εξουσιοδοτημένων συνεργατών Subaru και παράλληλα συμμετέχοντες στην καμπάνια «Subaru Cool». Προϋπόθεση είναι να κάνουν τον έλεγχο του κλιματιστικού στην προνομιακή τιμή των 20€+ΦΠΑ ή οποιαδήποτε άλλη εργασία με εκπτώσεις 20% στα ανταλλακτικά και 20% στην εργασία, και να ενημερώσουν τα στοιχεία τους με τηλέφωνο και email. 


Ο νικητής θα αναδειχθεί ως εξής: Με κλήρωση μεταξύ όλων των έγκυρων συμμετοχών από όλους τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες Subaru, που θα πραγματοποιηθεί 3 ημέρες μετά την τελευταία μέρα της καμπάνιας «Subaru Cool». Κληρώνεται επίσης πρώτος και δεύτερος επιλαχών, σε περίπτωση κωλύματος του πρώτου νικητή.


2.    Το όνομα του νικητή θα αναρτηθεί στον διαδικτυακό ιστότοπο της Subaru εντός τριών (3) ημερών από την κλήρωση όπου και θα παραμείνει αναρτημένο για τουλάχιστον δέκα (10) ημέρες.


3.    Τα προσωπικά στοιχεία που καλείται να συμπληρώσει ο συμμετέχων στον Διαγωνισμό θα πρέπει να είναι αληθινά και, φυσικά, να μην προσβάλουν τα χρηστά ήθη και έθιμα, τη νομοθεσία, να μην περιέχουν άσεμνο ή προσβλητικό περιεχόμενο ή να μειώνουν κάποια διακριτή ομάδα ή να προβάλλουν κάποιο διακριτό πρόσωπο, εταιρεία, εμπορικό σήμα (μάρκα) ή website, περιπτώσεις στις οποίες η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης των συμμετοχών. Επιπρόσθετα, αν η Εταιρεία θεωρήσει σκόπιμο να ελέγξει τα στοιχεία του συμμετέχοντα στον Διαγωνισμό, ο συμμετέχων-χρήστης μπορεί να κληθεί να αποδείξει εντός δύο (2) ημερών πως τα στοιχεία αυτά του ανήκουν, ειδάλλως θα αποκλειστεί η συμμετοχή του από το Διαγωνισμό.


4.     Η Εταιρεία έχει στη διακριτική της ευχέρεια τον αποκλεισμό όσων συμμετασχόντων υποπτεύεται πως χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα για τη νίκη τους. 


5.    Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει από τον νικητή όταν παρουσιαστεί κατά τα παραπάνω για να παραλάβει το δώρο του να υπογράψει σχετική δήλωση αποδοχής του δώρου, προσκομίζοντας και επιδεικνύοντας την ταυτότητα ή το διαβατήριό του.


6.    Αν για οποιοδήποτε λόγο, ο νικητής δε μπορεί να παραλάβει το δώρο του είτε λόγω αδυναμίας, ασθένειας, απουσίας είτε για οιονδήποτε άλλο λόγο, δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει τη μεταφορά του δώρου του σε άλλο πρόσωπο και αποποιείται αυτόματα των δικαιωμάτων του στο δώρο. Το δώρο μεταφέρεται στον πρώτο επιλαχόντα.


7.    Το δώρο δεν ανταλλάσσεται ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλο ή η εξαργύρωσή του σε χρήμα σε οποιαδήποτε τιμή. Η Εταιρεία δεν έχει καμία άλλη ευθύνη ή υποχρέωση αποζημίωσης από την παρούσα προωθητική ενέργεια προς τους συμμετέχοντες ή οποιονδήποτε τρίτο, πέραν αυτής της παράδοσης του δώρου στον νικητή ή σε επιλαχόντα, εφόσον πληροί τις προϋποθέσεις που προβλέπονται στους παρόντες όρους.


8.    Ο νικητής συμφωνεί πως θα φωτογραφηθεί για την προβολή της Εταιρείας κατά την διακριτική της ευχέρεια.


9. Οι συμμετέχοντες, με την συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό συναινούν ανεπιφύλακτα και ανέκκλητα στην παρουσίασή τους σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα, ή στη χρήση του ονόματός τους και της φωτογραφία τους για λόγους διαφημιστικής προβολής από την Εταιρεία, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Σε περίπτωση συμμετοχής ανηλίκου τεκμαίρεται η συναίνεση του γονέα ή του ασκούντος τη γονική μέριμνα και επιμέλεια. Στην περίπτωση αυτή ο νικητής θα παραλάβει το δώρο του με την ταυτότητα του γονέα ή του ασκούντος τη γονική μέριμνα και επιμέλεια και την έγγραφη συναίνεσή του. Άρνηση του Νικητή να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, νομιμοποιεί την Εταιρεία να αρνηθεί τη χορήγηση των σχετικών Δώρων.


10. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παρόντων αναλυτικών όρων (ή των αλλαγών τους) και θεωρούνται όλοι ουσιώδεις.


11. Το προσωπικό της Εταιρείας, οι σύζυγοι καθώς και οι συγγενείς των ανωτέρω μέχρι και δευτέρου βαθμού εξ αίματος δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Ομοίως δεν έχουν δικαίωμα στο διαγωνισμό οι υπάλληλοι οποιασδήποτε τρίτης εταιρείας αναλάβει να προωθήσει τον εν λόγω διαγωνισμό ή εμπλέκεται στη διαδικασία ανάδειξης των νικητών.


12. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους, να παρατείνει, να μειώσει τη διάρκεια ή και να ματαιώσει τον Διαγωνισμό καθώς ή και να αλλάξει τα βραβεία του Διαγωνισμού για οποιονδήποτε λόγο καi οποτεδήποτε, με δημοσίευση στον διαδικτυακό ιστότοπο της Subaru, που φιλοξενείται στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.subaru.net.gr . Η Εταιρεία δεν αναλαμβάνει την οποιαδήποτε ευθύνη λόγω των παραπάνω τροποποιήσεων.


13. Η συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση του συμμετέχοντα προς τη Διοργανώτρια εταιρεία να διατηρήσει τα στοιχεία του μόνον για τους σκοπούς της παρούσας ενέργειας και αποκλειστικά για την αποστολή του Δώρου. Μετά ταύτα τα στοιχεία θα καταστραφούν και δεν τηρείται αρχείο.


14. Οι παρόντες όροι διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και οποιαδήποτε διαφορά σχετικά με την προωθητική ενέργεια και τους όρους συμμετοχής σε αυτήν, επιλύεται κατά το Ελληνικό Δίκαιο από τα καθ'ύλην αρμόδια δικαστήρια των Αθηνών.