Νέα

Dec 30, 2016

Δελτία Τύπου

Οι επιτυχίες, τα βραβεία και οι προκλήσεις του 2016

Το 2016 ήταν μια χρονιά-ορόσημο για τη Subaru παγκόσμια, που διανθίστηκε από πρωτιές και βραβεία. Έχοντας στην πρώτη γραμμή τις καινοτομίες στην ασφάλεια και την τεχνολογία, οι καταναλωτές αντάμειψαν τη Subaru ανεβάζοντας διαρκώς τα μερίδια αγοράς της σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιείται.


Ας δούμε τι συνέβη το 2016, που έκανε τη χρονιά ξεχωριστή για τον κόσμο της Subaru:


ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: Ο Ιανουάριος του 2016 ξεκινά με γιορτή! Οι ετήσιες πωλήσεις της Subaru για το 2015, συμπεριλαμβανομένων των αγορών της Αμερικής, Καναδά και Αυστραλίας, έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ: Η Subaru Canada, Inc. (SCI) βραβεύεται στα ALG Canadian Residual Value Awards, έχοντας την καλύτερη μεταπωλητική αξία για ένα mainstream brand για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Μάλιστα, κερδίζει σε 3 ξεχωριστές κατηγορίες, με τα Subaru XV Crosstrek, WRX και Outback να παίρνουν την πρώτη θέση στην κατηγορία τους.

ΜΑΡΤΙΟΣ: Η Subaru αποκαλύπτει τη νέα "Καθολική πλατφόρμα Subaru ". Με το βλέμμα στο μέλλον, η εταιρεία της Συμμετρικής τετρακίνησης – και όχι μόνο - παρουσιάζει τις αρχές της υπό εξέλιξη ενιαίας πλατφόρμας με στόχο την καλύτερη απόδοση κάθε οχήματος και την ξεγνοιασιά της οδήγησης.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ: Η Subaru και η IBM Japan ξεκινούν συνεργασία για την ανάπτυξη ενός συστήματος αναλυτικών δεδομένων πάνω στις εικόνες που λαμβάνουν τα συστήματα από πηγές όπως το EyeSight, και αξιολόγησή τους με τη χρήση τεχνολογιών Cloud και τεχνητής νοημοσύνης.

ΜΑΙΟΣ: Η Subaru γιορτάζει την 50ή επέτειο του επίπεδου κινητήρα "Boxer" που βρίσκεται στην καρδιά της τεχνολογίας της. Ο βραβευμένος κινητήρας Boxer έχει ονομαστεί έτσι επειδή η κίνηση των εμβόλων του μοιάζει με την κίνηση που κάνουν οι γροθιές ενός μποξέρ.

ΙΟΥΝΙΟΣ: Η Subaru of America, με το Subaru WRX STI Time Attack, τη βοήθεια της Prodrive και της STI, και τον Mark Higgins στο τιμόνι, πετυχαίνει νέο ρεκόρ γύρου στο Isle of Man.

ΙΟΥΛΙΟΣ: Ρεκόρ όλων των εποχών για την Subaru Αυστραλίας που βλέπει ένα πρώτο εξάμηνο να σπάει κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Η FHI παίρνει την υψηλότερη Περιβαλλοντική Αξιολόγηση από την Development Bank της Ιαπωνίας. Πρόκειται για μια σημαντική αναγνώριση των ιδιαίτερα προηγμένων περιβαλλοντικών προσπαθειών που καταβάλλει η Subaru. 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Το Levorg (Ευρωπαϊκών προδιαγραφών) κερδίζει την υψηλότερη συνολικά βαθμολογία 5 αστεριών στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Αξιολόγησης των Επιδόσεων Ασφάλειας Νέων Μοντέλων 2016 (Euro NCAP).

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: H STI και η Subaru λανσάρουν σε Limited Edition και μόνο για την ιαπωνική αγορά το WRX S4 tS, το πρώτο μοντέλο της σειράς που εξοπλίζεται με κιβώτιο ταχυτήτων τεχνολογίας CVT.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Στην έκθεση Αυτοκινήτου του Los Angeles κάνει την πρεμιέρα του το επταθέσιο Subaru VIZIV-7 SUV Concept. Το VIZIV-7 είναι το μεγαλύτερο όχημα που έχει παρουσιάσει ποτέ η Subaru, με μήκος που αγγίζει τα 5,2 μέτρα.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: To νέο Subaru Impreza ανακηρύσσεται «Car of the Year 2016–2017» στην Ιαπωνία από τον εκεί αντίστοιχο θεσμό (JCOTY). Δυστυχώς δεν προβλέπεται εισαγωγή του στην Ελλάδα.


Όπως προβλέπεται, και το 2016 κλείνει με πωλήσεις ρεκόρ. Ευχόμαστε ένα εξαιρετικό 2017 αγαπημένη μας Subaru, γεμάτο πρωτιές, βραβεία και ενθουσιασμένους οδηγούς ανά τον κόσμο!