Νέα

Oct 20, 2016

Δελτία Τύπου

Η γκάμα των SUVs της Subaru στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016

Σας περιμένουμε να δείτε τα SUV μοντέλα μας από κοντά στο περίπτερό μας στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016» από Δευτέρα - Παρασκευή 15:00-21:00 και Σάββατο - Κυριακή 10:00 - 21:00, καθώς και την Παρασκευή 28η Οκτωβρίου 10:00 – 21:00.Η ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS ΑΕ εκπροσωπεί για άλλη μια φορά τη Subaru στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016» στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό (πρώην Δυτικός Αερολιμένας Αθηνών), το διάστημα 22-30 Οκτωβρίου, παρουσιάζοντας τις ικανότητες αλλά και τις αντίστοιχες τεχνολογικές εξελίξεις των SUV μοντέλων της, οι οποίες τα κάνουν να ξεχωρίζουν.


Ξεκινώντας από το παντός καιρού και δρόμου OUTBACK, η Subaru επιδεικνύει την τεχνολογική της υπεροχή με ένα SUV πανέτοιμο να σας μεταφέρει μέχρι το τέλος του κόσμου, χωρίς να χάσει την άνεση του. Επιπροσθέτως το SUBARU OUTBACK ενσωματώνει το εξελιγμένο σύστημα οδηγικής ασφάλειας Eyesight, το οποίο μπορεί να παρέμβει σωτήρια σε στιγμές κινδύνου.


Συνεχίζοντας και συνδυάζοντας άνεση, ποιότητα και αξιοπιστία, το SUBARU FORESTER είναι έτοιμο να γράψει χιλιόμετρα σε όλα τα τερέν. Μπορεί να θεωρείται ως ένα από τα ανετότερα SUVs της κατηγορίας του, αλλά τα γονίδια του FORESTER παραμένουν ισχυρά και εκτός δρόμου, καθώς η θρυλική συμμετρική του τετρακίνηση AWD συνδυάζεται με την καινοτόμο τεχνολογία X-Mode της SUBARU, παρέχοντάς σας την απόλυτη πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες.


Κλείνοντας, το μικρότερο SUV της γκάμας, το SUBARU XV, αναλαμβάνει να χτυπήσει με ένα «σμπάρο» πολλά… «τρυγόνια», μιας και η ικανότητά του να φέρει εις πέρας με επιτυχία οποιαδήποτε αποστολή του ανατεθεί, το καθιστά ανάμεσα στις πρώτες επιλογές όσων επιθυμούν να ζουν μια ζωή χωρίς περιορισμούς.